Sparta

Nog zo’n topmerk

In 1998 bracht men de eerste elektrische fiets op de markt. En sinds die introductie zijn de e-bikes van dit merk het vaakst in de prijzen gevallen. De elektrische fietsen van Sparta worden regelmatig als beste getest door bijvoorbeeld de consumentenbond, de Telegraaf en Plus magazine.
Ook op talloze consumentenfora, bij consumententesten en gebruikersreviews worden de producten vaak het hoogst gewaardeerd. Dat zijn stuk voor stuk echte kopers die op dezelfde dingen letten als u. Zo staat het op hun website verwoord.

Daarnaast zijn ze in Apeldoorn voortdurend bezig met innovaties. Dit geeft aan waarom we blij zijn met het dealerschap van Sparta. Hun missie en visie sluit naadloos aan op onze denkwijze over fietsen.

Naast de elektrische fietsen heeft Sparta een ruim assortiment “gewone” fietsen. Dit zijn met recht ook stuk voor stuk fijne fietsen. Om er een uit te proberen is het handig om bij ons in de winkel te komen kijken. Een proefrit is zo gemaakt. Bel ons voor verdere informatie (074-)291 35 35,  maak een afspraak of kom gewoon naar ons toe.

 

Sparta overzichtsfoto winkel Holtkamp Tweewielers Hengelo