Keuze voor Holtkamp: daarom!

Al onze klanten op de juiste fiets!

Dit staat niet voor niets op onze homepagina. Wij verkopen:

Fietsen van drie gerenommeerde merken.

Daardoor kwalitatief altijd op niveau.

Fietsen uit de nieuwste collecties.

 

Hoe we dat doen? Met een

klein, hecht team in een familiebedrijf,

waarmee we van aanpakken weten,maar er zeker tijd is voor een praatje, gemoedelijkheid, maar vooral aandacht voor een klant.

 

Waarom we dat doen?

Lees ook “Geschiedenis”. Dan zal er veel duidelijk worden.

 

Er valt nog veel meer te vertellen, maar dat is van persoon tot persoon veel leuker. Kom daarom gewoon bij ons langs aan de Oldenzaalsestraat.

Het is niet verwonderlijk dat we ons werk met veel plezier doen. Dat is een mooie bijkomstigheid. Niet voor niets bestaat onze zaak al meer dan 100 jaar.

Gelukkig zijn we steeds met de tijd meegegaan. Dat betekent dat we alle ontwikkelingen op de voet volgen om vooral maar bij te blijven. Dit houdt ook in dat we kunnen meepraten over e-bikes, de modernste fietsen, accessoires en alles wat er de laatste decennia aan innovaties is bijgekomen.

Scholing vinden we daarom belangrijk. Beurzen bezoeken, een goed contact met onze dealers en vertegenwoordigers hoort er eveneens allemaal bij. Jongeren in opleiding zijn bij ons altijd van harte welkom om de kneepjes van het vak in de praktijk te leren. Zo zijn we meteen sociaal verantwoord bezig.

Op de subpagina “referenties” kunt u over en van onze klanten lezen waarom zij klant bij ons zijn. Het leuke is dat niet alleen wij al meer dan 100 jaar bestaan, maar dat er ook al zo lang relaties met bepaalde Hengelose families zijn. Dat is uniek. We zijn er trots op! Kortom: genoeg argumenten om voor Holtkamp te kiezen.