Gazelle

Gazelle  fietsen: als je kiest voor kwaliteit. Niets valt er op dit oer-Nederlandse merk dat al sinds 1892 bestaat en het predicaat “Koninklijke” mag voeren, af te dingen. Natuurlijk verkopen wij fietsen van dit merk. Kwalitatief en telkens weer innovatief staan Gazelle fietsen op een hoog niveau. De combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat Gazelle marktleider in Nederland is en dat is met een enorme status van dienst niet verwonderlijk.

Kom bij ons in de winkel kijken en laat u overtuigen dat een Gazelle fiets altijd een goede keuze is. Waarom?

Gazelle biedt een ruim assortiment, waarbij het niet uitmaakt of u een elektrische fiets, een allround stadsfiets (in allerlei maten en soorten) of een lyfestyle fiets wenst.

Kijk bij voorbeeld naar de mamafietsen. Voorzien van een zitje zijn alle mamafietsen een comfortabele en veilig manier om uw kinderen op uw fiets mee te nemen.

 

Een van de vele topproducten is de Gazelle Ultimate: sportief en comfortabel door o.a. het lichte gewicht van de aluminium frames. Onderdelen van o.a. Shimano, Bosch, Magura, Curana en Continental zorgen ervoor dat het onderhoud aan deze fietsen tot een minimum beperkt kan worden. Er is een Gazelle Ultimate voor elk type gebruik.

Gazelle fietsen worden gemaakt in het Veluwse Dieren. Hier produceren circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen.. Naast marktleider in Nederland, werkt Gazelle hard aan een uitbreiding in het buitenland. Kwaliteit staat natuurlijk voorop. Normen zijn vastgelegd in het ISO-9001 kwaliteitssysteem.  Innovatie is naast kwaliteit een andere pijler om steeds maar weer voorop te kunnen blijven lopen om fietsen leuker of gemakkelijker maken.

Bij Gazelle geloven ze: hoe beter je fiets(t), hoe vaker je fietst! Daar sluiten we ons  van harte bij aan, want Gazelle fietsen geven je zin in fietsen, zin om te bewegen en zin om naar buiten te gaan.

 

Fietsen in winkel Holtkamp Tweewielers