Dealer van Gazelle, Batavus en Sparta.

Op de sub pagina “Over ons”, “Daarom Holtkamp”, “Geschiedenis” kunt u lezen hoe het ruim honderd jaar geleden allemaal begonnen is.

Gerenommeerde merken, zoals Gazelle en Sparta voeren we al jaren in ons assortiment en sinds enige tijd nu dus ook Batavus. Sinds mensenheugenis zijn we dealer van (Koninklijke) Gazelle. Sinds 2014 zijn we dealer van de E-bikes van Sparta.

Gazelle          Batavus          Sparta       

Dit merk voeren we al sinds jaar en dag in ons assortiment. Hiermee hebben we een Koninklijke  in huis: sinds 1892 worden er in het Gelderse Dieren de mooiste kwaliteitsfietsen gemaakt. Wij, als Holtkamp team sluiten ons graag bij hun credo aan: (Koninklijke) Gazelle geeft je iedere keer weer zin in  fietsen.

Klik op het logo of klik hier om direct naar de website van Gazelle te gaan. 

 

Nog een topmerk dat we vertegenwoordigen. Evenals Gazelle is Batavus een oer-Nederlands product uit Heerenveen, waar Batavus in 1904 werd opgericht. Batavus wist herhaaldelijk met innovaties de consument te verbazen en doet dat nog steeds.. Het merk droeg bovendien bij aan prestaties van bekende Nederlandse wielrenners en – rensters door het leveren van het juiste materiaal. Kortom: kwaliteit ten top: En daarom zijn wij blij met het dealerschap van Batavus..  

Kik op het logo of klik hier om direct naar de website van Batavus te gaan.

 

 

 

 

 

 

Sparta: ook dit merk voeren we met trots. Als het gaat om e-bikes loopt Sparta voorop met innovaties: telkens weer weten ze bij Sparta verbeteringen door te voeren om het fietsen voor de consument zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Hoewel…. Je kunt het amper nog fietsen noemen: met een e-bike verplaats je je van a naar b, voorzien van alle comfort en gemak.

Klik hier of klik op onderstaand logo van Sparta voor meer informatie.

 

Sparta logo

 

Kijk ook verder op onze site voor afbeeldingen voor zowel e-bikes alsook gewone fietsen.