Gazelle Prive Plan

Het Gazelle Prive Plan voorziet in een mogelijkheid om te fietsen op een e-bike voor slechts 54,99 per maand. Voor dit bedrag fietst u op een ideale elektrische fiets. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? U hoeft nergens meer naar om te kijken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. In feite betaalt u nog geen vijfenvijftig euro voor een stuk comfort en gemak. Toch lekker fietsen, met zo min mogelijk inspanning. Wie wil dat nou niet?

Neem voor meer informatie contact met ons op (074-) 291 37 35, kom even naar onze winkel  of klik op onderstaande link voor de website van Gazelle voor meer informatie. De tekst die hier onder staat, helpt u waarschijnlijk ook al een eind op de goede weg. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor al uw vragen voor wat verzekering, voorwaarden etc. betreft.

http://www.Gazelle.nl/priveplan

“Met het Gazelle Privé Plan is zorgeloos fietsen voor iedereen bereikbaar! Het Gazelle Privé Plan bestaat uit: de Gazelle Orange C7 + HF, Verlengde Garantie, ANWB Fietsverzekering en Pechhulp, financiering via Volkswagen Bank en een gratis servicebeurt. U bestelt het Gazelle Privé Plan gemakkelijk online en lost eenvoudig binnen 48 maandtermijnen uw elektrische fiets af. Bestel het complete Gazelle Privé Plan nu online en profiteer van €249 pakketkorting.

Zo werkt het

U bestelt de Orange C7+ HF met het Gazelle Privé Plan eenvoudig online. Na het tekenen van het contract, maakt uw Gazelle-dealer met u een afspraak om de fiets op te halen. U heeft verder geen omkijken naar de financiële afwikkeling en de eerste betaaltermijn vindt na het ophalen van de fiets plaats. In de winkel hoeft u niets te betalen en er wordt van te voren niets in rekening gebracht. Iedere maand wordt er €54,99 van uw rekening geïncasseerd en binnen 48 termijnen betaalt u uw nieuwe Gazelle af. Zo kunt u zorgeloos fietsen tegen een zachte prijs”.