BatavusĀ 

Batavus: we mogen ons officieel dealer van dit oer-Hollandse merk noemen. Wie Batavus zegt, zegt fietsen en Heerenveen, oftewel topkwaliteit uit Nederland en dat sinds 1904! Dat betekent dat het bedrijf al meer dan 100 jaar bestaat en kan bogen op een enorme ervaring. Niet voor niets heeft Batavus al heel wat onderscheidingen gekregen door steeds maar weer te innoveren om het fietsen zo aangenaam mogelijk te maken. Meerdere keren was de Fiets van het Jaar een fiets van Batavus. Vanzelfsprekend zijn we enorm blij dat we Batavus in ons assortiment hebben.

Graag verkopen wij fietsen van dit merk, want als je een Batavus fiets verkoopt, dan weet je zeker dat je iets goeds verkoopt. Goed betekent een modern design, goede kwaliteit en nog iets dat tegenwoordig ook belangrijk is: het milieu. Batavus is volop bezig met duurzaamheid. Dit zie je terug in de fietsen. Zo hebben bij voorbeeld alle fietsen van Batavus een lak op waterbasis. Wellicht een klein detail, maar wel een grote bijdrage aan een beter milieu.

Kortom: bij Batavus weten ze hoe ze fietsen moeten maken en wij hebben de kennis van deze fietsen om ze te verkopen en te onderhouden.
Bovendien is er keuze genoeg. Kom bij ons in de winkel en we helpen u gegarandeerd aan de juiste fiets.

 

www.Batavus.nl

Batavus

Batavus