Dealer van Gazelle, Multicycle en Sparta.

Op de sub pagina “Over ons”, “Daarom Holtkamp”, “Geschiedenis” kunt u lezen hoe het ruim honderd jaar geleden allemaal begonnen is.

Gerenommeerde merken, zoals Gazelle, Multicycle en Sparta voeren we al jaren in ons assortiment. Sinds mensenheugenis zijn we dealer van (Koninklijke) Gazelle en Multicycle. Sinds 2014 zijn we dealer van de E-bikes van Sparta.

Gazelle          Multicycle           Sparta       

Dit merk voeren we al sinds jaar en dag in ons assortiment. Met dit merk hebben we een Koninklijke  in huis: sinds 1892 worden er in het Gelderse Dieren de mooiste kwaliteitsfietsen gemaakt. Wij, als Holtkamp team, sluiten ons graag bij hun credo aan: (Koninklijke) Gazelle geeft je iedere keer weer zin in  fietsen.

Klik op het logo of klik hier om direct naar de website van Gazelle te gaan. 

mc-logo

Nog een topmerk dat we vertegenwoordigen. Evenals Gazelle is Multicycle een oer-Nederlands product uit de Gelderse Achterhoek waar Multicycle in 1977 werd opgericht. Toentertijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen. Die waren al wel op de markt, maar ze lieten vaak qua gebruiksvriendelijkheid te wensen over. Multicycle wist herhaaldelijk met innovaties de consument te verbazen en doet dat nog steeds. Dit is een van de redenen waarom wij blij zijn met het dealerschap van Multicycle.  

Kik op het logo of klik hier om direct naar de website van Multicycle te gaan.

logo-2016

Ook dit merk voeren we met trots. Als het gaat om e-bikes loopt Sparta voorop met innovaties: telkens weer weten ze bij Sparta verbeteringen door te voeren om het fietsen voor de consument zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Hoewel…. Je kunt het amper nog fietsen noemen: met een e-bike verplaats je je van a naar b, voorzien van alle comfort en gemak.

Klik hier of klik op bovenstaand logo van Sparta voor meer informatie.

Kijk ook verder op onze site voor afbeeldingen voor zowel e-bikes alsook gewone fietsen.